Seuraesittely

Järvenpään Taidoseura on perustettu vuonna 1984 ja on yksi suomen vanhimmista taidoseuroista. Se on kolmenkymmenen vuoden aikana kasvattanut harrastajissaan kuntoliikkujia ja kilpailijoita, sekä vahvoja seuratoimijoita jotka ovat perustaneet uusia seuroja eri puolille Suomea.

Junioritoiminta on aina ollut vahvaa Järvenpään Taidoseurassa. Säännöllinen juniorityö alkoi vuonna 1994. Vuonna 1998 seura saavutti Nuori Suomi sinetin, joka kertoi laadukkasta ja pitkäjänteisestä juniorityöstä. Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Sinetti on ollut lupaus laadusta. Keväällä 2018 seura hyväksyttiin mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan, jonka tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Seuramme sai lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin, ainoana taidoseurana Suomessa! Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

Järvenpään Taidoseura on valittu Suomen Taidoliiton vuoden seuraksi kolmesti; vuosina 2002, 2004 ja 2008. Seuralla on ollut useita maajoukkue-edustajia vuosien varrella ja menestystä on tullut niin EM- kuin MM-tasollakin. Vuonna 2017 MM-kilpailuissa, lajin synnyinmaassa Japanissa, seuramme Suvi Nissinen voitti hokein henkilökohtaisen maailmanmestaruuden!