Taido BootCamp

Paluu tatamille alkaa tästä!
Nyt on tullut aika tuoda sieltä kotoa viime vuosina sinne unohtuneet kaiken kokoiset ja –ikäiset taidokat takaisin tatamille treenaamaan. Toivotamme tatamille takaisin ne taidokat, joilla harrastus on syystä tai toisesta jäänyt pois, mutta mieli tekisi palata takaisin tatamille. Lajin pariin palaaminen onnistuu taas helposti Taido BootCamp -kurssilla!
 
Mitä?
Taido Bootcamp ei ole vain yhdentyyppistä harjoittelua. Treenit keskittyvät monipuolisesti taidon perusteiden kertaamiseen, ja pyrkivät taidoharjoittelun kautta kehittämään myös kestävyyttä, lihasvoimaa ja aerobista kuntoa. Monipuoliset, kehoa eri tavoilla haastavat liikkeet ja taidotekniikat kehittävät samalla myös kehonhallintaa, koordinaatiota sekä liikkuvuutta. Ihan kaikkia treenejä ei kuitenkaan tehdä hikihatussa ja verenmaku suussa, sillä välillä kehomme kaipaa juuri päinvastaista.
Kurssin jälkeen osallistumiskynnys normaaleihin taidotreeneihin madaltuu.
 
Kenelle?
Taido Bootcamp -kurssi sopii sinulle, joka haluat palata tatamille ja löytää säännöllisen liikkumisen arkeesi, paremman lihaskunnon, voimakkaamman kehon, kestävyyttä sekä liikkuvuutta. Kurssilla on vakio treenienvetäjä, joka on tukenasi kurssin ajan ja tsemppaa sinut erinomaisiin suorituksiin!

Lyhyesti:

  • Taido BootCamp alkaa maanantaina 22.1.2018
  • Kurssi treenaa kaksi kertaa viikossa, maanantaisin klo 20 - 21:30 ja torstaisin klo 19:30-21.
  • Kurssi kestää noin 2 kuukautta, 29.3. asti,  jonka jälkeen olet valmis palaamaan normaaleihin taidotreeneihimme.
  • BootCamp ei maksa sinulle mitään, mutta seuran järjestämissä harjoituksissa on oltava voimassaoleva lisenssi, joka tulee hankkia. Lue lisää taidolisenssistä.
    • Jos päätät jatkaa treenaamista normitreeneissämme, maksat maaliskuussa 2018 seuran jäsenmaksun vuodelle 2018, jolla harjoittelet koko loppu vuoden.
  • BootCampille ikäraja on 13 vuotta.
  • Harjoitusasuksi riittää verkkarit + t-paita, jos taidogi ja hakamat ovat käyneet pieneksi tai menninkäinen on ne vienyt.
  • Ilmoittaudu Taido BootCamp -kurssille ilmoittautumislomakkeen kautta.

Jäikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä vaikka sähköpostitse!